- 22 ژانویه 2020
- اخبار پاکدشت
- کد خبر 15644
- 189 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
false
پایگاه جامع پاکدشت نیوز به نقل ازصدا و سیما :
مربیان آموزشگاه های رانندگی پاکدشت در کارگاه آموزشی که به منظور ارتقاء امنیت ترافیکی و کاهش تصادفات برگزار شد شرکت کردند.
مربیان آموزشگاه های رانندگی پاکدشت در کارگاه آموزشی که به منظور ارتقاء امنیت ترافیکی و کاهش تصادفات برگزار شد شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، فرمانده پلیس راهور شرق استان تهران در این کارگاه آموزشی گفت: مربیان آموزشگاه ها باید در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی هنرجویان خود سختگیرانه عمل کنند.
چهت مشاهده دیگر اخبار روز شهرستان پاکدشت بر روی لینک کلیک کنید .
سرهنگ سلیمانی افزود: احترام به اصول ترافیکی و قوانین باید از زمان یادگیری رانندگی در وجود فرد نهادینه شود و آموزشگاه ها و مربیان بیشترین تاثیر را در افراد برای رسیدن به این هدف دارند.
وی گفت: هیچ راننده ای نمی تواند ادعا کند که چون تا به حال حادثه تلخی را در رانندگی تجربه نکرده هیچ خطری او را تهدید نمی کند.
وی افزود: به عنوان مثال راننده اتوبوسی بود که هیچگونه تخلفی نداشت ولی یک حادثه جان وی و تعداد زیادی از سرنشینانش را گرفت و بسیاری را روانه بیمارستان کرد.
فرمانده پلیس راهور شرق تهران در پایان گفت: اگر به قوانین احترام بگزاریم و با سرعت مطمئن برانیم حتی اگر با حادثه ای مواجه شویم که مقصر شخص دیگری است، توان کنترل ما بر وضعیت پیش آمده بیشتر است.
این کارگاه آموزشی با حضور مسئولان و مربیان آموزشگاه های رانندگی پاکدشت در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد.
منبع خبر : خبر گزاری صدا و سیما
true
true
https://www.pakdasht-news.com/?p=15644
true
true