- 07 مارس 2020
- اخبار پاکدشت
- کد خبر 16253
- 136 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
false
پایگاه جامع پاکدشت نیوز به نقل از استانداری تهران :
شهردار فرون آباد از توزيع بيش از یک هزار و پانصد اصله نهال رايگان به مناسبت هفته درختكاري بین شهروندان خبر داد.
شهردار فرون آباد از توزيع بيش از یک هزار و پانصد اصله نهال رايگان به مناسبت هفته درختكاري بین شهروندان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد کوروش میرزایی افزود: با هدف ترویج فرهنگ درختکاری در سطح شهر به مناسبت هفته درختکاری با برنامه ریزی های صورت گرفته، توسط واحد فضای سبز شهرداری اقدام به توزیع نهال رایگان بین شهروندان شد.
جهت مشاهده دیگر اخبار فرون آباد پاکدشت بر روی لینک کلیک کنید .
وی با بیان اینکه هفته درختکاری بهانه ای است برای اینکه ما به محیط زیست احترام گذاشته و با کاشتن یک نهال کوچک، شهری زیبا و آباد برای خود و آیندگان مهیا کنیم، بیان داشت: در بحث کاشت، توجه به کیفیت گونه ها و کاشت درست و اصولی آنها لازم و ضروری است و در همین راستا اصلاح فضای سبز شهر و کاشت درختچه های همیشه سبز در دستور کار واحد فضاي سبز شهرداری قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه استقبال و مشارکت شهروندان در این طرح بسیار خوب بود، تاکید کرد: تمامی درختان توزیع شده در واحد توليد گلخانه شهرداری به دست تواناي كارشناسان واحد فضای سبز به ثمر رسیده است.
منبع خبر : استانداری تهران
true
true
https://www.pakdasht-news.com/?p=16253
true
true