- 18 فوریه 2020
- اخبار پاکدشت
- کد خبر 16017
- 490 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
false
پایگاه جامع خبری پاکدشت نیوز گزارش می دهد :
رئیس بهزیستی پاکدشت با خانواده کودکان چهار قلو پاکدشتی صبح امروز دیدار کرد .
رئیس بهزیستی پاکدشت با خانواده کودکان چهار قلو پاکدشتی صبح امروز دیدار کرد .

به گزارش پایگاه جامع خبری پاکدشت نیوز به نقل از روابط عمومی بهزیستی پاکدشت صبح امروز محمود برزگر رئیس بهزیستی پاکدشت به همراه همکاران امور اجتماعی برای دیدار به منزل کودکان چهار قلوی پاکدشتی رفتند .
جهت مشاهده اخبار بهزیستی پاکدشت بر روی لینک کلیک کنید .
برزگر رئیس اداره شهرستان پاکدشت ؛ داشتن فرزندان چهار قلو را موهبت الهی دانست و افزود کمک هزینه برای خانواده های دارای فرزند چند قلو تا پایان ۶ سالگی کودکان ارائه می شود و همچنین تمام خانواده های کم در آمد دارای فرزند سه قلو و بالاتر از آن کمک هزینه معیشت به صورت ماهیانه بهره مند خواهند شد . رئیس بهزیستی بیان کرد :خانواده های دارای فرزند ۲ قلو که در آزمون وسع در دهک ۱ تا ۳ قرار می گیرند هم واجد شرایط دریافت کمک هزینه معیشت مستمر ماهیانه هستند .
برزگر در حاشیه این دیدار گفت : در شهرستان پاکدشت یک خانواده دارای فرزند چهار قلو ، ۱۲ خانواده سه قلو و ۷۸ خانواده دو قلو وجود دارد که مجموع کمک های پرداختی به خانواده های دارای فرزندان چند قلو در سال ۹۸ در بهزیستی پاکدشت مبلغ ۷۶۲/۴۰۰/۰۰۰ میلیون ریال می باشد .
true
true
https://www.pakdasht-news.com/?p=16017
true
true