- 30 ژوئن 2020
- اخبار پاکدشت
- کد خبر 17467
- 68 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
برنامه بازدید فرماندار پاکدشت از سیلوهای ذخیره گندم در سطح شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت برنامه بازدید میدانی هادی تمهیدی فرماندار شهرستان پاکدشت با همراهی علی علیمحمدی معاون برنامه ریزی واداری مالی فرمانداری، مهدی علیدادی بخشدار شریف آباد ، رئیس اداره غله شرق استان تهران،رئیس و معاون اداره جهاد کشاورزی شهرستان از سیلوی ذخیره سازی گندم شرق تهران واقع در کهریزک مندکان با ظرفیت ۵۰ هزار تن و سیلوی ذخیره سازی گندم منصوبیان واقع در کلین با ظرفیت ۴۰هزار تن در بخش شریف آباد برگزار شد .
بیشتر بدانید : اخبار فرمانداری پاکدشت
بر پایه این گزارش در سال زراعی جاری از ۲۶۰۰۰ هکتار اراضی کشاورزی شهرستان پاکدشت، ۱۳۲۰۰ هکتار تحت کشت زراعت شامل گندم، جو ، کلزا و … می باشد که امسال ۵۳۰۰ هکتار توسط کشاورزان به کاشت گندم اختصاص داده شده است که پیش بینی می شود با عملکرد ۶۰۰۰ کیلو گرم در هکتار، تولید گندم در شهرستان به عدد ۳۱۸۰۰ تن برسد.
گفتنی است گندم تولیدی کشاورزان شهرستان پاکدشت توسط دو سیلوی منصوبیان در روستای کلین و پیشران کنترل پارس در جاده کهریزک به قیمت هر کیلو ۲۵۰۰ تومان خریداری و ذخیره میگردد .
اخبار بیشتر : قدردانی رئیس بیمارستان زعیم از اقدامات انجام شده فرماندار پاکدشت